Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

otulona kocem samotności
lewą ręką pocięłam na kawałki muzykę

świat zamilkł
tak jak moje serce

a wiatr rozwiał okruchy z pięciolinii
w cztery strony świata

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    19 December 2017, 22:43

    Już wiem dlaczego czasem w wietrzne dni słyszę Mahlera.

  • eskimoska86

    17 November 2013, 20:10

    Trochę tu smutno, ale ładnie...