Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otula mnie pasat myśli o Tobie
Tęsknię, czujesz gdy myślę - wiem
Pożądaj jak harmattan w pyle namiętności
Nie zmieniaj kierunku swego uczucia
Zostań, poczuj siłę monsun mych pocałunków
Śpisz ... !?

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!