Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zielono

(oto moment ciszy)
(żaby rechoczą)
(gdzieś obok woda robi kap, kap)
(gdzieś z tyłu, wyżej, wiatr, wiatr w koronach drzew)
(i cisza)
(i ci)
(sza)

Zielono.
Ziele:Ono się rodzi
Ziele:Ono żyje
Roz-kwi-ta-nie
Sapach (przez es, bo cicho bardzo)
(i cisza)
(i ci)
(sza)

Oko Przyrody
Źrenica a w niej
Błękit Nieba
o, idą chmury

zaraz spadnie deszcz.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!