Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mądry krok

Oświetlone ulice,
ratują ludzkie życie.
Ciemne zakamarki,
kryją niespodzianki.
Idziesz i w myślach,
stawiasz swoje kroki.
Zanim w rzeczywistość,
ruszysz, wdech głęboki.
Cierpliwie i mądrze,
podchodzisz do tego.
Twe życie to dobro,
nie zastąpi Ci niczego.

13 790 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
  • Tygrys

    20 June 2013, 09:44

    Plus wielki za świadomość...

  • Odchłań

    20 June 2013, 01:12

    ważne by iść do przodu... pozdrawiam :)