Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bez pożegnania

Ostatnim tańcem
zerwanych liści na wietrze
w pożegnanie
co ze wszystkich sił
nie chce być ostatnim
powróci w tobie
jesień zerwanych tęsknot
w tańcu
na wietrze wspomnień
gdy ze wszystkich sił
pragniesz
stać się komuś bardziej ocaleniem
niż sobie
przed tym
co bezpowrotne.

89 700 wyświetleń
1387 tekstów
12 obserwujących