Menu
Gildia Pióra na Patronite

proszę

ostatnie słowo
wstęgi rosy

przyłożył do skroni
śmiertelnym półgłosem jutra
zeszklone obawy rozbił
spokojnie

szklanką gorzkiego strachu
związał ręce
smutne kurczy dla niej
biją natchnieniem
ciszej

chodź ze mną

2030 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!