Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pożegnanie jesieni "

Ostatni liść spadł
W ramiona ziemi
Śmierć jesieni
Narodzinami zimy

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!