Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa Umarłych

O śmierci – matko ciszy
Tyś królową tej dziczy
O śmierci – matko nocy
Przed Tobą stoimy w niemocy
O śmierci – mroczny aniele
Który duszami piekło wyściele
O śmierci – końcu istnienia
Wszystko przeminie
Lecz ty się nie zmieniasz

4077 wyświetleń
42 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!