Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdjęcia ślubne-plener

Ona nieszczęśliwa
on bardziej
ciąża nie skryta
wyskoczyła
jak wiosenne bazie

bez zastanowienia
- tak -
kilak zdjęć
pytanie
czy nie pożre ich czas
wielką paszczą rozwodu
upuściłem blendę
idziemy nad stawy
ładnie jej w czerwonej sukience...

marka

128 107 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!