Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochajmy się

Ona mnie rozumie
Więc wie jak być przy mnie
Wie co lubię
A ja daję jej ogród marzeń
Jednak długo się schodzimy
Rzadko odnajdujemy
Wyraźnie tęsknimy
Oczekujemy w pościeli
Niepotrzebnie dręczymy osobno
Po prostu
Kochajmy się
Póki skończy się czas

76 516 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących