Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Z Tobą Być "

Okryta jednym wierszem
Wyobrażeniem...Twoim
Czułym westchnieniem serca
Czasem spadającym liśćmi
Płynąc z marzeniem
Łamię czasoprzestrzeń
By być z Tobą
Wczoraj ...
Stać się ...Teraz
Narodzić się w Tobie
Być Miłością spełnioną
Nie umrzeć nigdy
09.10.2020
12:00

282 086 wyświetleń
2737 tekstów
35 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    9 October 2020, 17:05

    Ehhhh ,na prawdę nie wiem jak TY to robisz ,że znajdujesz czas jeszcze na pisanie takich perełek :)
    Pozdrowionko :)
    🍂✨