Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłością do mnie szepczesz

Okryłaś moje serce swoim ciepłem
Pomalowałaś je
Kolorem szlachetnym
Pięknym nad wyraz
Naznaczonym wrażliwą
Szczerą miłością
Odpornym
Na fałsz
Czyli całą sobą

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!