Menu
Gildia Pióra na Patronite

W tobie skryłem moje wszystko

Okryłaś mnie swoim sercem
W momencie gdy drżałem
Miałem duszę zdrętwiałą
Przyszłaś aby nadzieją ją ogrzać
Jesteś może wybawieniem?
Dla ciała otwartą przystanią?
Stawiłaś się w końcu
Bo tak długo chodziłaś na spacerze
Z moimi myślami
Więc już zostań

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Tomasz M.

    10 August 2020, 15:34

    Zaskoczę. Jestem sam. Mam bogatą wyobraźnię ;)

  • Naja

    10 August 2020, 15:04

    Jeżeli kochasz, tak jak piszesz..., to Ona ma wielkie szczęście :-)))