Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla niej...

Teksty z obrazami - Dla niej... - Sol 8
Dla niej... - Sol 8

okno życia
( wszystko )
zielenią pachnie
mlecze rozsypały się
jak kobierce

śpiew ptaków
otula zbolałe serce

może okruszki
wspomnień
pozbierane
gdzie ówdzie
dodadzą otuchy
na lepsze jutro

ukradkiem zerwałem
niebieski kwiatek
pięknie pachnie

uśmiech zraniony
przemywa
ze zmęczonej twarzy
kołysząc kolejny dzień
do dziwnego snu
dla niej...

https://www.youtube.com/watch?v=Azh0Fy82fJM

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!