Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okno

Okno nowe plastikowe,
Tak jak Ty malinowe,
Gdy Cię smakuję,
Miłości nie czuję,
Do domu wracam,
I Ciebie... nie ma.

1780 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!