Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odzielnie
Samotnie

Co noc patrzymy w te same okna
Samotności niemej

Zgniatamy dogasające papierosy
Przezornie nadzieją napychamy kieszenie

Dawkujemy wiarę jak narkotyk niebezpieczną
By nie uderzyła zbyt mocno do głowy

Całujemy usta i chowamy ciała
Za ciałami obcymi jak marmur

Każde wierzy w to samo
Ja w Ciebie i Ty w siebie

2581 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
  • Akte

    27 September 2010, 18:21

    świetne połączenie słów
    chylę czoła za wiersz :)

    pozdrawiam ciepło

  • 12 August 2010, 17:04

    Piękny wiersz...pozdrawiam:)

  • ettebella

    12 August 2010, 16:57

    Dziękuję Wam bardzo gorąco, cieszę się że przeczytaliście mój wiersz. Pozdrawiam wszystkich razem i każdego z osobna :)

  • Bogdan Z

    12 August 2010, 15:15

    świetny styl :)