Menu
Gildia Pióra na Patronite

w końcu o miłości

Odwiedzasz mnie w każdym moim śnie,
a moje serce o tym,że Cie kocham dobrze wie.
jesteś dla mnie kimś ważnym,
ponieważ sprawiasz,że jestem człowiekiem kochanym.
Moje słowa nie opiszą tego co czuję,
bo serce nad umysłem władze sprawuję.
Gdy myślę o Tobie-ciało me drży,
i nigdy nie dopuszczę by z tego powstały łzy.
Szczęście jest przy każdej myśli o Tobie,
a Twoje serce wie,że kochać może moje..

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!