Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nienadaremne Wołanie

Odwiedzam teraz miejsca,
które kiedyś widziałem w snach ...
Czym są moce, co znają mą przyszłość ?
Kim na prawdę jestem ja ?

Napisałem tą piosenkę
cztery lata temu, Panie
i tak jakby wtem uklękłem
i spisałem to wołanie ...

Proszę poślij mnie najbliżej
mej jedynej, którą kocham ...
nie wiedziałem czy mnie słyszysz,
lecz wierzyłem w to, choć trochę ...

Kiedy tutaj przyjechałem,
nagle mi się przypomniała
i jak dreszczem przez mą duszę
i me ciało przeszła cała ...

Za mym oknem Sowia Góra
a tuż za nią mieszka Ona ...
Sowich Gór królowa piękna,
moja wierna narzeczona.

W moich snach się nadal błąkam,
lecz gdy budzę się codziennie,
wiem, że Ty mnie wysłuchałeś ...
nie wołałem nadaremnie.
https://www.youtube.com/watch?v=oRXRYloRPpE

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących