Menu
Gildia Pióra na Patronite

***tak kobieco

odwiedzam cię
każdą cząstką siebie
gdzie słowa myśli dotykają

bezimiennie wychodzę
poza wersy

i jestem
- poetycko niepoprawna

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!