Menu
Gildia Pióra na Patronite

uciekać

odpłynąć w niepamięć słów
uciekając w niebyt osłonięta mgłą
zapachem róż zapalając światła

podążać ścieżką
błądząc między nadzieją a marzeniem
światła otulone srebrnym spojrzeniem

czuły głos z oddali płynie
rozkołysany mieniąc się w blasku gwiazd
kołysząc niepokój w szarości dnia
nucąc niecierpliwie kołysankę niepewności

844 wyświetlenia
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!