Menu
Gildia Pióra na Patronite

Salon

Odnowa
Przed domem,
własny salon piękności.
Otoczony barwnym kwieciem
fotel przyjemności.

Aromaterapia
gratis.
Zapach jaśminowy
przepełnia zmysł węchu
w sposób bezfiolkowy.

Muzyka
żywa w tle.
Relaks, ukojenie.
Tenor pod obłokiem
śpiewa na życzenie.

Masaż
klasyczny
słonecznymi promieniami.
Wiatr muska, gładzi i wachluje
lipowymi gałązkami.

Maseczka -
olejek różany,
zabłąkane krople rosy,
nektar z kwiatów -
elixir na włosy.

Makijaż -
na rzęsach płatki nagietka
rozświetliły spojrzenie,
puder z pyłku lilii,
z liści modne cienie.

Tak odprężona, młodsza,
z poczuciem świeżości,
wyszłam z salonu
z kartą lojalności.

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!