Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Miejsce i czas "

Odnalazłam
Swoje miejsce
Zamykam ciszę
W czasie
Który płynie
Serce jeszcze bije

03.06.2020

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!