Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Découvrir

Odnajdziemy się tam,
gdzie istnieje tylko teraźniejszość.
Gdzie łzy będą wspomnieniem jutra,
istniejącym już poza nami.
Gdzie smutki miną wraz z samobójczą śmiercią tęsknoty,
walczącej ciągle z wspomnieniami.
Odnajdziemy się tam,
na błękitnym ekstazy widnokręgu,
z tęczą pośrodku nocy i gwiazdami nad ranem,
i odnajdziemy się,
między wyciszoną nienawiścią,
a głośnym kochających się serc kołataniem...

13 513 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
  • to_tylko_łzy

    26 April 2014, 19:56

    Cudowny :)

  • BlakeDeen

    26 April 2014, 19:05

    Wspaniały wiersz, wspaniały.

  • envie.

    26 April 2014, 18:54

    dziekuje Krystyno:) pzdr

  • krysta

    26 April 2014, 18:53

    piękny...