Menu
Gildia Pióra na Patronite

odkrywam w sobie
gniewne
smocze dziecko
bo kiedy przytną skrzydła
nawet na kolanach
można iść do przodu
nie obarczając się
ciężarem przebaczenia

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    27 June 2013, 15:48

    świetna miniaturka...pozdrawiam :)