Menu
Gildia Pióra na Patronite

FYI

odkładasz mnie
jak zbędną rzecz
pod stertą asapów
grzęznę gdzieś

nie widzisz mnie
w piramidzie potrzeb
mieszkam
na samym dnie

jesteś daleko
choć blisko tak
pod palcami czuję
zimny głaz

spotykam cię
tak dzień za dniem
na drugie imię
mam fakap

-halo? w czym mogę pomóc?

na ile wycenia
pan swój czas?
bo projekt "my"
a jestem tu już tylko ja

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!