Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

odejdę
spojrzeniem od twoich oczu
rękę zaciskając
na zimnej klamce.

emocje zastygną na skraju języka,
gdy wykrztuszę ból przeszłości

w nicość obrócę każdy świt
wargami dotykając rozpaczy kwiatu
a ciebie zamknę pod powieką
i z łzą opuścisz moje życie.

9578 wyświetleń
71 tekstów
80 obserwujących
  • miramija

    24 October 2012, 20:31

    Łapie za serce...

  • Sylwia Friday

    24 October 2012, 13:10

    umieram...

  • agniecha1383

    23 October 2012, 23:36

    Króciutko i prześlicznie...pozdrawiam uśmiechem trącam łzy smutku...:)

  • Albert Jarus

    23 October 2012, 21:41

    cudny, smutny wiersz
    pięknie tworzysz

  • Lacrimas

    23 October 2012, 21:34

    Dziękuję,
    każdej z Was.

    A ja mogę coś dodać -
    dobrej nocy.

  • CzerwonaJakKrew

    23 October 2012, 20:52

    Pięknie….. Urzekająco…

    I chyba nic nie mogę napisać innego…

    CzerwonaJakKrew