Menu
Gildia Pióra na Patronite

NWO

Oddajemy swoją wolność w imię bezpieczeństwa
Wielkie stado baranów tak to większość społeczeństwa
Maską zasłaniasz usta chcą też Ci zasłonić oczy
Dzięki fałszywej pandemi nwo już do nas kroczy
W mediach jakaś paranoja biedni ludzie wystraszeni
Jak się w porę nie zbudzimy wszyscy będą zaszczepieni
Gdy nie będziesz chciał się poddać wykluczą ze społeczności
Niepokornym wojownikom system chce połamać kości
Musisz się podporządkować albo wszystko ci zabiorą
My musimy się zjednoczyć pokonać elitę chorą
Pętla się ciągle zaciska lecz wy tego nie widzicie
Dopóki macie pieniądze i w miarę spokojne życie
Patrzę na uśpionych ludzi czy to granice szaleństwa
Dla wygody i pieniędzy rezygnują z człowieczeństwa

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących
  • Monika M.

    23 September 2020, 09:51

    Strach się bać...
    Ale to się dzieje!

  • Krzysztof K.

    23 September 2020, 09:33

    Pandemia jest na świecie prawdziwa nie chcę mówić przez kogo została wywołana ale jest po to aby pokazać kto tu rządzi na globie i kto pociąga za sznurki w czasie gdy toczy się gra o dominację na świecie. Pandemia jest tylko wypuszczona w podstawowej formule w tej ulepszonej zdziesiątkowała by połowę świata. Kiedyś walczono bronią i straszono bronią atomową teraz wojna przechodzi w cyberprzestrzeń w wirtualnym świecie i w broń biologiczną. Koronawirusa każdy może jednak udoskonalić i może stać się bronią dla każdego kraju w późniejszym czasie może to być nowy rodzaj broni zastępując broń nuklearną i atomową na świecie.