Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie lata

Odchodzące lato
łzy rosi

Prosi jesień
o miłe nadejście

Już nie będzie
dni gorących
i krótkich nocy

Pożoga deszczowa
porządzi ot kaprys

Załamanie pogody
nie ma się ochoty

na nic...a nastrojem
rządzą hormony

Och! Ta jesień...

94 128 wyświetleń
909 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!