Menu
Gildia Pióra na Patronite

odwieczna ruina

odbiorę ci wszystko
a w zamian dam piekło
i źle ci tak będzie
że nie będziesz chciał żyć

to co jest ludzkości
ruiną odwieczną
to to że miast kochać
chcą ranić i pić

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!