Menu
Gildia Pióra na Patronite

foto

odbijam się
w twoich oczach

niestety
na zdjęciach
wychodzę niesymetrycznie

a jednak
lubisz moje nieścisłości

wyciągam dłoń
prowadzisz dotyk
do zwycięstwa

i już tylko
zamykasz mnie
pod powiekami

1985 wyświetleń
27 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!