Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Głos miłości

Od źrenic toni zielonego szeptu
Zasłoną nasyconych barw uśmiechu
Rozkwita wnętrze głosem miłości
Płatkami makowymi przenika czerwień
Bilateralne powiązanie karminowych ust
Muskające myśli w splocie zachwytu
Kadrem wzruszenia kodują się serca
Delikatne wypełnienie przestrzeni
Przyjemnym podmuchem promieni słońca
Rozmiłowanie upodobania w harmonii szczęścia.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
  • .Rodia

    23 December 2022, 16:35

    o ja cię, a co to znaczy "Bilateralne powiązanie karminowych ust" brzmi jak całkiem niezłe hasło do banku

    skusił mnie tutaj wstęp
    zielony jestem na ten szept

    na szczęście tytuł wszystko wyjaśnia
    miłość ciężko ponoć zrozumieć

  • 22 December 2022, 18:18

    Piękne.