Menu
Gildia Pióra na Patronite

od zawsze pamiętam
gonitwę za szczęściem
lecz nie pamiętam
bym je kiedyś
dogonił

aż ktoś
pewnego dnia
nie pamiętam
czy słonecznego
powiedział
przestań je gonić
zwolnij
spaceruj
a samo cię dogoni

tego dnia
zacząłem zwalniać
i choć wiele
było jeszcze dni
żaden z nich
nie zaglądał już więcej
ze smutkiem
w me okna

6950 wyświetleń
58 tekstów
18 obserwujących