Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Od porozrzucanych ubrań
U progu mieszkania

Do zatrzaskiwania przed sobą
Kolejnych drzwi

Serca

Niczym przepołowiony owoc
Leżą na osobnych krawędziach łóżka
Próżno czekając na zmartwychwstanie
Ze wschodem słońca

Gdy nasze
zawsze
Zamienia się w nigdy

Czy to już czas
Mój Miły
By zacząć bez siebie
Na nowo żyć...?

2058 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
  • veraikon

    23 November 2016, 16:23

    Dziękuję....

  • silvershadow

    23 November 2016, 10:33

    Kolejny warty uwagi wiersz. Gratuluję.

  • veraikon

    22 November 2016, 21:39

    Dziękuję....

  • piórem2

    22 November 2016, 19:55

    bez seksu się nie da?
    dlaczego

  • Sexoh't

    22 November 2016, 19:53

    jak nie ma seksu to trzeba żyć na nowo osobno