Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

gorzka prawda

od dzisiaj nawt ciszę, bedziemy
smakować razem. szczeliny drzwi i
okien zapchamy słowami. nie ma sensu
czekać na nieznane, skoro
bez zastanowienia wdepneliśmy
w okres wieku średniego. gorzka prawda
jest taka, że coraz mocniej zaciskamy pięści
na tym co miedzy nami, by choc tyle zostało,
co kot napłakał.

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    17 October 2019, 16:53

    Dziękuję bardzo🙂

  • onejka

    17 October 2019, 07:52

    czasem to co kot napłacze jest cenniejsze niż krokodyle łzy...bardzo ten wiersz !