Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od dawna go nie spotkałam,
lecz widziałam go wiele razy,
w głowie tworzyłam setki historii,
kłębiło się we mnie mnóstwo niepoukładanych myśli,
wspomnień,
Dziś pragnęłam go bardziej niż wczoraj,
Chciałam wsłuchać się w ton jego głosu,
Poczuć ciepło jego ciała,
Obecność
Ale nie było szans, odwrotu, możliwości
I żyłam wciąż tam daleko w przeszłości

3633 wyświetlenia
54 teksty
0 obserwujących
  • Jesień

    25 October 2013, 10:02

    Ogromnie mi sie podoba - więc pozwoliłem sobie na moją małą korektę.

    Od dawna go nie spotkałam,
    widziałam za to wiele razy,
    tworzyłam setki historii,
    kłębiły się myśli niepoukładane,
    wspomnienia.

    Dziś pragnęłam bardziej niż wczoraj,
    Chciałam wsłuchać się w ton jego głosu,
    Poczuć ciepło ciała,
    Obecność
    nie było szans, możliwości, odwrotu,
    I żyłam wciąż daleko w przeszłości