Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów

Od czego zacząć nie wiem,
jakbym był między piekłem a niebem,
kiedyś pewny siebie, dziś zatopiony w gniewie,
obawiam się sam siebie.

Spać nie mogę, boje się snu,
bo dziwne sny wrócą znów,
chodnik ubity setką głów,
pole pełny martwych krów.

Świat się zmienia, zmieniam się ja,
choć żyje dobrze to znów sięgam dna,
do tego zmusza mnie ta dorosła gra,
lecz na dnie nie będę, choć nie wiem jeszcze jak.

6354 wyświetlenia
46 tekstów
1 obserwujący
  • Gaia

    19 August 2015, 23:08

    Sny znają nasze tajemnice
    od których odwracamy głowę za dnia
    unoszą je w symbole które znamy
    i rozpoznać możemy