Menu
Gildia Pióra na Patronite

oczy tygrysa

Oczy tygrysa nie gasną tak szybko,
Podążają goniąc zdobycz aż do tryumfu.
Gdybym nie poczuł tych słodkich ust,
Na pewno moje oczy by nie zabłysły taką mocą.

Cudowne jest być przy Tobie,
Niewypowiedzianie boję się o nas.
Chorobliwy lęk stwarza pustkę w mym sercu.
Czy to na pewno Ty??

Rzęsy delikatnie utulają mnie do snu.
Chciałbym Ci powiedzieć dobranoc.
Uwierzyć,że to nie kolejne smutne tango.
Przepraszam, że tak mało o Tobie wiem.

Moje myśli nie wędrują dalej niźli Twój wzrok.
Dlaczego tak się stało?
Czas zasnąć tygrysie o brzasku.
Niech nikt nie wie co Ci jest...

5469 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!