Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zasypiam

Oczy jak ołów ciężkie,
ciało już nie domaga,
więc w letarg powoli zapada.
Tylko myśli wciąż żywe i porywcze,
zbierają mnie one do Ciebie,
myślami, marzeniami
i
sercem
zasypiam obok.
Spokojna.

72 094 wyświetlenia
610 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!