Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Własna droga”

Ocean ognia widzisz,
twój wzrok zawodzi cię
i nie wiesz co jest prawdą
obcy każdy cień.
Czy warto mieć nadzieję,
podnosić wzrok do gwiazd?
I widzieć tam iskierkę
co prowadzi cię na start?
Ten start to właśnie życie,
a meta-piękny raj.
Gwiazd niebo to jest wiara,
bo każdy w głębi gdzieś ją ma.

Pokonaj dzisiaj siebie
i pokaż że cię stać
odnajdziesz wtedy drogę
i własny znajdziesz świat.
Nie słuchaj ludzi cieni
przekroczyć trzeba mur
bo ciebie nikt nie złamie
nie wstanie przeciw chór.

2232 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!