Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak jest

Obumierają we mnie emocje
zlewając się w jedną,
obumiera we mnie
poczucie sensowności.
Nie znam już nawet
własnych wartości.
I tak dzień za dniem
do ostatecznego upadku
lub tymczasowego powstania
zaciskam zęby byle by trwać,
z gulą w gardle przełykając
własne sprawozdania.

10 908 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
  • marka

    5 December 2020, 17:55

    Ważne, żeby trwać.