Menu
Gildia Pióra na Patronite

obudziłam
zaspany świat
rytmem moich kroków
na szarości chodnika

i patrzę
w jego oczy
światłem latarni

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    11 March 2014, 23:54

    Nie śpisz po nocach i sapać nie dajesz.