Menu
Gildia Pióra na Patronite

When a heart breaks

Obudziłam się dziś rano i miałam zły sen.
Nic nie jest jasne ani też proste.
Iść dalej czy też poczekać chwile.
Pogubiłam się na prostej drodze,
Gdzie nie ma żadnego ze znaków.
Nie dostaje odpowiedzi choć
Przed oczami widzę ciebie.
Znam pewne miejsce,
Kiedy serce jest zmieszane.
Choć wieje tam pustką
Jest tam cicho i spokojnie.
Wszystko tam odchodzi w dal
I zamienia się w gwiazdy...

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!