Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tajemnicza otwartość

Obudziłam dziś seksapil
uśpiony pod pozorami
zmyłam z siebie fałsz
cudzych niedoskonałości

Niezbadana energia
przyciągnęła uwagę
rozproszyła kompleksy
stając się domysłem

Emanuję kobiecością
przyjaźnię się z ciałem
moje pojęcie piękna
to stan umysłu

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • 15 July 2022, 03:44

    Wreszcie, słoneczko od dawna świeci i grzeje. :)))
    Dobrego dnia. :)))

    od Facro, sprajtka, Blanca87