Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krople

Obróciłam sie
szybko na pięcie
stwierdzając fakt
że nic tu po mnie

Zapragnęłam biec
w duecie z deszczem
gdzie mam nadzieje
że zmyję uczucie

Smutnej tęsknoty
kiedy obie krople
słona z chłodną
połączy silna więź...

14.11.2015

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • wyspiarka

    9 May 2022, 10:18

    Przepiękny... aż zmokłam i ja.

    Pozdrawiam serdecznie.

  • Pechowa_

    14 November 2015, 23:37

    Onekjo jak się cieszę, że Mnie odwiedzilas ;) ściskam!

    Bronek chyba nie do konca miłosna. Lecz dziekuje ;)))

  • Sexoh't

    14 November 2015, 23:24

    Będzie miłosna kałuża;)

  • onejka

    14 November 2015, 12:01

    takie odwrócenie na pięcie...ileż razy lepiej odejść niż walczyć z wiatrakami

    Miłego Aniu :)