Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jestem "

Obrazem szarej rzeczywistości?
Człowiekiem - obywatelem Polski
G(ł)odnie żyjącym w czasach pandemii
Nie jest to łatwe do jasnej...(do rymu)
Chciałabym więcej - tak mało mogąc
Przytulam swoje wewnętrzne dziecko
Jest bardzo...bardzo ciężko
Zbudowałam mur przeciw podłości
Chyba za słaby - został zniszczony
Odwołuję się...czy to coś da...kto wie?
Miłością chcę podzielić się
Tyle jej we mnie jeszcze płynie
Nadzieję mam...że radę dam
Niech dobroć i miłość opłynie Świat
Zdrowie każdemu niech dopisuje
Niech każdy ma - czego potrzebuje.

https://youtu.be/KO5m5TDhT8A

09.05.2021
08:27

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!