Menu
Gildia Pióra na Patronite

POCHÓD ROBACZYCH LARW

Obraz nędzy i rozpaczy
Bog ci nigdy nie wybaczy
dla nas tylko tyle znaczysz
ile pochód larw robaczych

Nikt cię wszo nie zapamięta
każdy w górę patrząc zdepta
w dzień powszedni czy od swieta
będziesz mendo ty przeklęta

Kiedyś JA sie ciebie bałem n
na twój widok cały drżałem
teraz to ty jesteś mały
a JA WIELKI I WSPANIAŁY

Już na zawsze zapamiętasz
gnido marna i przeklęta
ty cmentarna larwo wstrętna
że twym domem wiecznym cmentarz

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!