Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Obłoki nocy, kryją nasze sny.
Dziś jesteś ty i ja i drżenie rąk.
Toniemy w serca biciu,
W pożądania tonie.
Dotykam cię i chłonę zapach.
Pocałunku smak.
Jak narkoman upajam się tą chwilą.
Notuje w swej pamięci każdy skrawek.
Proszę pozwól mi upajać się godziną,
Proszę pozwól zostać dzisiaj na noc...

6353 wyświetlenia
69 tekstów
2 obserwujących