Menu
Gildia Pióra na Patronite

obłędna radość
już kwitną drzewa
kolorami lata
wirują włosy na wietrze
czasem tylko westchnę
i brnę w kwieciste łąki utkane
nićmi wspomnień

bija zielenią dzikie drzewa
niosą dobrą nowinę
gdzieś po środku lasu
błąkają się dusze
prowadząc się za ręce
nić szczęścia przeplata ich serca
z głębią uczucia
budują twierdzę swojego bycia

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • krysta

    3 June 2015, 21:59

    malowniczy wiersz...pozdrawiam

  • RozaR

    16 May 2015, 22:28

    Proszę nie popadać w sentymentalizm - trochę szkoda .

  • mill

    14 May 2015, 06:45

    ...ładny więc fisz.....

  • 13 May 2015, 01:21

    Alergicy niekoniecznie szczęśliwi są z powodu kwitnących drzew :)