Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Obiecał mi wszystko
Zrobił to skrycie
Mówił że piękne
Stanie się życie
Obiecał mi miłość
Uczucia tyle
Rozpalił me serce
Sprowadził motyle
Obiecał mi góry
Lecz nie dał kamienia
Odsunął w niepamięć
Me wszystkie marzenia...

534 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    29 April 2010, 09:19

    Rozpaczliwie piękny.