Menu
Gildia Pióra na Patronite

Człowieku zły

O zły człowieku !
Co chowasz swe czyny,
Co wieczór,
W kroplach benzyny
I łzach dziewczyny,
Którą ranisz po raz wtóry...

15 095 wyświetleń
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!